Meike baterijsko držalo za Fujifilm X-T2

Meike je izdal novo baterijsko držalo MK-XT2 Pro za brezzrcalni fotoaparat Fujifilm X-T2. Ročaj omogoča enostavno fotografiranje v pokončnem položaju in podpira namestitev dveh akumulatorskih baterij NP-W126/NP-W126S.

Kamere brez ogledala

Na ohišju daljinskega upravljalnika so številni upravljalni elementi, kot so gumb zaklopa, izbirniki za nastavitve, ročica za izbiro točke ostrenja, dva gumba Fn, gumba AF-L/AE-L in stikalo Normal/Boost. Na strani sta vrata USB za polnjenje in priključek mini-jack 3.5.

Fotografska oprema

Priložen je daljinski upravljalnik, ki deluje na frekvenci 2.4 GHz, ki omogoča upravljanje ročaja na razdalji do 100 m. Z daljinskim upravljalnikom lahko nastavite hitrost zaklopa, čas osvetlitve, interval fotografiranja in število posnetkov. Držalo se napaja z dvema baterijama AA

Cena in razpoložljivost

Meike MK-XT2 Pro je na voljo na Amazonu za $1120, na voljo pa je tudi na Aliexpressu za 8255RUB

Ocenite ta članek
( Ni ocen še )
Petek Goran

Lep pozdrav! Jaz sem Petek Goran in moja odprava na področje gospodinjskih aparatov traja več let. To neverjetno potovanje se je začelo z gorečo strastjo do razumevanja notranjega delovanja naprav, ki izboljšujejo naše vsakdanje življenje.

Bela tehnika. Televizorji. Računalniki. Fotografska oprema. Ocene in testi. Kako izbrati in kupiti.
Comments: 1
  1. Alenka Zupančič

Ali ima baterijsko držalo za Fujifilm X-T2 Meike vgrajen vmesnik za polnjenje baterij, ali moram baterije polniti zunaj držala?

Odgovori
Dodajte komentarje