Fujifilm za predogled X-T100

Po najnovejših govoricah bo brezzrcalni fotoaparat Fujifilm X-T100 formata APS-C morda napovedan 24. maja 2023. Fotoaparat zapolnjuje vrzel med fotoaparatom X-A5 ter fotoaparatoma X-T3 in X-T20 s sistemom X-Trans CMOS.

Fotoaparati brez ogledala

Fujifilm X-T100 je podedoval obliko starejšega modela X-T20. Fotoaparat bo imel senzor CMOS 24 MP z Bayerjevim filtrom in zaslon, prilagojen za snemanje selfijev. Neposredni konkurenti fotoaparata Fujifilm X-T100 so fotoaparati, kot sta Olympus OM-D E-M10 Mark II in Sony A6000.

Ocenite ta članek
( Ni ocen še )
Petek Goran

Lep pozdrav! Jaz sem Petek Goran in moja odprava na področje gospodinjskih aparatov traja več let. To neverjetno potovanje se je začelo z gorečo strastjo do razumevanja notranjega delovanja naprav, ki izboljšujejo naše vsakdanje življenje.

Bela tehnika. Televizorji. Računalniki. Fotografska oprema. Ocene in testi. Kako izbrati in kupiti.
Comments: 3
  1. Maja

Ali lahko Fujifilm X-T100 omogoča predogled fotografij, preden jih posnamem?

Odgovori
  2. Lara

Ali lahko dobim več informacij o predogledu modela X-T100 od Fujifilma?

Odgovori
  3. Tamara Potočnik

Ali lahko navedete nekaj ključnih značilnosti Fujifilm X-T100, ki bi bile zanimive za fotografe in amaterske uporabnike? Želim izvedeti več o tem, ali je ta fotoaparat primeren za moje potrebe fotografiranja. Hvala!

Odgovori
Dodajte komentarje